Bugyin is győzött a csapat!


A szombati után, vasárnap újabb edzőmeccs várt a felnőtt csapatunkra, most élőfüves pályán (végre) nem műfüvön!

15:00 kor Bugyi II. csapatával mérkőztek a srácok!

Volt olyan néző, aki a kezdés után picivel érkezett, elnézve a párharcokat, meg is kérdezte a mellette állót: “Te, ez milyen meccs, kupa?!”

Az ellenfelünk komolyan vette az összecsapást,(talán túlságosan is) amire hallhattuk a hazai kispadról, hogy a megyében is ilyen meccsek várnak ránk… Ez igaz, bár a mi felfogásunk szerint, játszunk egy jót, gyakorlunk, készülünk a szezonra, nem pedig a sérültjeink számát akarjuk növelni. “szerencsére” csak egy emberünk dőlt ki Huszár Zsombi személyében, ami a meccset elnézve igencsak nagy csodának számít.

A meccset jobban kezdtük, Márkus Krisztián egy remek kiugratás után magabiztosan értékesítette a ziccert. 0-1Bugyi 114                                                 (Nem ritka pillanat, amikor 3-4 védő figyeli a mozdulatait)

Ezután egyenlített a Bugyi (1-1)csapata, majd egy szép támadás végén Urbán Gabi is betalált közelről. 1-2

A félidő vége előtt ismét egyenlítettek a hazaiak, egy ritkán látható góllal. Történt ugyanis, hogy egy hosszú kiugratásra elindult a haza támadó, és némi hezitálás utána a kapusunk is. A labdához szinte egyszerre értek oda, a hálóőrünk középre szabadított fel, amit a félpályánál átvett a hazaiak középpályása, egyet igazított rajta, majd kapura lőtte. Szép mozdulat volt, el kell ismerni, magasan, a felső kapufa alatt landolt a hálónkban a labda. 2-2

 

A félidőben a Mesternek sok dolga nem volt, hiszen alapjába véve jól működött a gépezet, átvették a hibákat, és immár csere nélkül mentünk bele a második félidőbe.Bugyi 078

A következő 45 percben inkább már mi domináltunk, egészen a 74. percig, amikor szinte először jutott el a 16-osunkig a hazai csapat, ebből gólt is sikerült rúgniuk! (3-2)

Mondhatni ez a gól picit felrázta a csapatot, és futószalagon jöttek a helyzeteink.

5 percig örülhettek a Bugyi játékosai, hiszen a 79.percben egy gyors kontra után Mihály Zsolti a félpályánál kapott labdát, elvitte a 16-osig, majd laposan a kapu jobb sarkába lőtt. Parádés kivitelezés! (3-3)Bugyi 115                                                                                          (Lendül a láb) Bugyi 116                                                                          (Itt pedig már a hálóban a labda)

A 80. percben ismét Mihály Zsolt volt a főszereplő, megküzdött a labdáért, az első szabálytalanságot vele szemben még nem fújták le, de harcosan felpattant, tovább ment, és jól hallhatóan újra eltalálták, immár a 16-on belül. 11-es!

A labda mögé Márkus Krisztián állt, és magabiztosan a jobbra vetődő kapust becsapva a bal sarokba emelt! 3-4Bugyi 120 Bugyi 121Az i-re a pontot ismét Urbán Gabi tette fel a 87. percben, csakúgy mint Dabas ellen, az Ő góljával zárult a meccs, megszerezve ezzel saját maga második, csapatunk 5. gólját. 3-5Bugyi 083

 

Harmadik idegenbeli felkészülési meccsünkön is győzelemnek örülhettünk, ismét 5 gólt rúgva, csakúgy mint a másik két mérkőzésen!

Eddigi mérlegünk tehát 3 meccsen: 15 rúgott és 8 kapott gól.

 

Folytatás és az edzőmérkőzések zárása Február 26.-án az ESMTK Zodony utcai műfüves pályáján 10:00 tól!