Győzelem a kakucsi rangadón!!!

Tegnap hatalmas csatában, igazi megyei hangulatban zajlott a kakucsi mérkőzés. Minden adott volt a jó meccshez, jó, idő, sok néző, és elszánt csapatok! Kakucs-Inárcs 018

A házigazdák gesztust gyakorolva üzentek már a hét elején, hogy a mérkőzés végén vendégül látják az inárcsi delegációt egy babgulyásra. (finom volt, köszönjük)

A bevonulást a kakucsi utánpótlás „támogatta”, és a mérkőzés elején felcsendült a Himnusz is, melyről élő bejelentkezés formájában már hírt adtunk Facebook oldalunkon.

Kakucs-Inárcs 065

Mi egész héten már csak a kakucsi meccsel foglalkoztunk, arra készültünk. A két csapat ismeri egymást, nagy meglepetésre elvileg nem lehetett számítani. De volt, itt is, ott is.

Úgy kezdődött a mérkőzés, ahogy szerettük volna. Nyomás alatt volt a hazaiak kapuja, sorra jöttek az inárcsi helyzetek. Nem telt el 5 perc, kezdődhetett a kakucsi időhúzás. A hazaiak rutinos kapusa mindent úgy csinált, ahogy az az „öreg róka” könyvben meg van írva. Minden kirúgás előtt egy kis szerelés igazítás.

Volt egyébként dolga bőven, de nem felejtette el a pálya széli fotósokat sem, hiszen olykor-olykor a kedvükért még a pózokat is bemutatta 🙂

Kakucs-Inárcs 121

Munkában a „pózkirály” 🙂

 

A hazaiak jól láthatóan abban bíztak, hogy egy előre vágott labdával majd elöl a két veszélyes támadójuk tud valamit kezdeni. A fölényünk egyre erősödött, majd az ahogy ilyenkor lenni szokott, vezetést szerzett a kakucsi csapat. Egy megpattanó labda szállt át a kapusunk fölött, 1-0 oda.

Egy gól sosem jön jókor, de ez kifejezetten nem. Csapatunk ugyanakkor a felkészülési meccsek alatt már bizonyította, hogy mentálisan elég erős, nem tört össze, csinálta tovább azt, amit a gól előtt 43 percig. Két perccel később ki is egyenlítettünk, egy szép akció, és most már mondhatjuk, hogy menetrendszerű Helik Gól!!!!!  1-1.

Úgy néz ki, Balu megtalálta a góllövő cipőjét, és ennek nagyon nagyon örülünk, csak így tovább CSéKá! 🙂Kakucs-Inárcs 161 Kakucs-Inárcs 165

Így vonulhattunk pihenőre, ahol a Mesternek csak meg kellett erősítenie, hogy jó az amit csinálunk, és meg is lesz az eredménye.

Meg is lett.

Félidőben nem változtattunk, igazán nem is volt rá okunk, hiszen uraltuk a mérkőzést. Ahogy az a rangadókon szokott lenni, feszült pillanatokat is át lehetett élni, egy ilyen után, Pekker Norbert kaphatta volna meg a második sárgáját, de példátlan módon, a spori előbb elővette, majd egy kis diskurzus után el is rakta a lapot, hiszen a „tényleg ennyire akarja a második sárgát” kérdésre gondolom nemleges válasz érkezett… Ilyet még nem láttunk.

Kakucs-Inárcs 204 Kakucs-Inárcs 205 Kakucs-Inárcs 206 Kakucs-Inárcs 207

 

De szokták volt mondani, ami késik nem múlik. Picit később újabb „találat”, újabb duma és jött a kiállítás. Kakucs-Inárcs 209 Kakucs-Inárcs 212 Kakucs-Inárcs 215

Ez érezhetően minket zavart meg jobban, elkezdtünk egy rohanós, kapkodós játékot. Kellett idő, mire megnyugodtak a csapatok, a 60. percben pedig cserére szánta el magát a Mester. Bal védőnk, Málinger Krisz elhagyta a pályát, és érkezett egy téli igazolásunk, Urbán Gabi. Eddig sérüléssel bajlódott, nem igazán volt bevethető, de ezen a meccsen Ő is bizonyítani akart. Utólag mondhatjuk, sikerült neki! Egy oxis gól, és egy „jókor jó helyen” gól.

Így kell egy rangadón bemutatkozni. Bravó kicsi 8-as 🙂Kakucs-Inárcs 247Nem sokkal később végleg eldőlt a meccs, Urbán második gólja megpecsételte a kakucsiak sorsát. Volt még helyzetünk bőven, a kapufát is eltaláltuk, de most kifelé pattant. A hazaiak legjobbja kétségtelenül a kapusuk, Almási Gabi volt, aki tartotta a lelket a csapatban, de most Ő is kevés volt.

Megérdemelt győzelemmel vettük tehát az újabb akadályt, tavasszal még veretlen a csapatunk, jövő héten pedig ahhoz a Jászkarajenőhöz látogatunk, aki egy hete éppen kakucsot győzte le hazai pályán. Ez a diadal csak akkor ér valamit, ha jövő héten is elhozzuk idegenből a 3 pontot!

Győzött tehát a csapat, ezzel 1 pontra megközelítettük a tabellán Kakucsot!

Nagy diadal volt, gratulálunk a csapatnak, a szurkolóknak pedig köszönjük a „hazai pálya érzést”, fantasztikusak vagytok!!!!Kakucs-Inárcs 062

VV_L3671

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.