Újabb győzelem idegenben, továbbra is veretlen a csapat tavasszal

Jászkarajenőre utazott a felnőtt csapat, hogy tovább hosszabbítsa tavaszi veretlenségét. Minden adott volt a sikerhez, egy kakucsi megnyert rangadó után nem is lehet kérdés, milyen céllal érkeztünk!Jászkarajenő-Inárcs 008

A mérkőzés viszont nem úgy indult, ahogy azt terveztük, hiszen már a 2. percben hátrányba kerültünk.

Hidegzuhany.

Az elképzeltekhez képest új meccs kezdődött, hiszen előbb egyenlíteni kellett, aztán kezdeni elölről.

A keretünk erős, a felkészülési meccsek, és az eddig lejátszott bajnokik is bizonyították, hogy mentálisan is nagyon rendben van a gárda, többször hátrányból felállva nyerte meg meccseit. Itt sem kellett sok idő ahhoz, hogy egyenlítsünk, majd a vezetést is átvegyük.

A 21. percben Hajdú Laci egy szöglet után, 6 védővel a nyakán segítette a labdát a jobb felsőbe(1-1), majd egy perccel később az immár kezdőként helyet kapó új gólfelelősünk, Urbán Gabi lőtt 18 ról kapufás gólt.(1-2) Szép mozdulat volt, ezzel máris 2-1  ide.

Jászkarajenő-Inárcs 249

Hajdú Laci lövése utáni pillanat, és a gól

Jászkarajenő-Inárcs 266 Jászkarajenő-Inárcs 267

 

Nem sokkal később, a tavaszra megtáltosodó csapatkapitányunk, egy remekbe szabott támadás végén talált a kapuba.Márkus Krisztián robogott el a bal oldalon, 3 embert átfűzve egészen az ötösig vezethette a labdát, centerezését pedig Helik Balázs vágta higgadtan a kapuba! (1-3) Jászkarajenő-Inárcs 334 Jászkarajenő-Inárcs 336 Jászkarajenő-Inárcs 342

Az addig sem ideges csapatunk még nyugodtabban játszhatott, és sorra vezette támadásait. Időnként a ‘karaiak egy egy távoli lövéssel tesztelgették a kapusunkat, és jelezték, hogy még nem tettek le a jobb eredmény eléréséről.

3-1 tehát ide, így vonultunk szünetre.

Sok megbeszélnivaló nem volt, ismét jól működött a csapat.

A második félidőben sem vettünk vissza az iramból, ami inkább mezőnyben mutatkozott meg, játékosaink minden labdáért úgy mentek, mintha 0-0 lenne az állás.

Az 55. percben viszont végleg eldőlt a meccs, ismét formás támadás a jobb szélen, beadás, a hosszún érkező Tőkés Norbi  lövését még blokkolta  a kapus, de a kipattanót Helik Balázs bombázta ballal a kapu közepébe. A CSK tehát duplázott. (1-4)Jászkarajenő-Inárcs 647

Több gól már nem esett, maradt tehát 1-4.

Panaszra tehát nincs okunk, jó időben, jó bíráskodás mellett tudunk játszani, melyben a hazai csapat is partner volt.

Magabiztos játékkal, tovább őrizzük veretlenségünket. A tavaszi tabellát elnézve, 4 meccs után az abonyiakkal holtversenyben az első helyen állunk. Ha ezt tudjuk tartani, elérhetjük a kitűzött célunkat!

 

2017.04.16.-án pedig éppen az Abony gárdáját fogadjuk a Sportparkban. Feltehetőleg izgalmas, küzdelmes mérkőzést fogunk velük is játszani, reméljük sok néző előtt.

Húsvét vasárnap tehát újra várunk mindenkit a 16:00-tól kezdődő mérkőzésünkre!

17888197_1330454087008339_63208927_n