Hétvégén újabb rangadó Nagykőrös ellen!

Emlékeztek még a Pilis elleni meccsünkre? Rekord létszámú néző volt a korlát mellett, és egy küzdelmes mérkőzésen 2-2 es döntetlent értünk el az őszi bajnokkal, aki nagy valószínűséggel a bajnoki címet is bezsebeli idén. Nagy fegyvertény volt ez, hiszen a mezőnyben egyedüliként csak az inárcsiakat nem tudták legyőzni!Inárcs VSE - Pilis 245

Tavasszal eddig a fentebb említett pilisi csapaton kívül mindenkit sikerült legyőzni, legutóbb idegenben a ceglédberceli csapatot, előtte pedig a jó erőkből álló, fiatal abonyiaknak tudtunk visszavágni, csodálatos játékkal. Vasárnap egy újabb revans lehetőség következik, melyet szeretnénk is kihasználni.

A nagykőrösiektől ősszel 4-1 arányú vereséget szenvedtünk idegenben, itt az ideje javítani.

A rutinos nagykőrösi csapat csupán  1 ponttal áll előttünk,(igaz egy mérkőzéssel kevesebbet játszott) így érthető, hogy nagy a fogadkozás az öltözőben. Egyedüliként a mi csapatunk büszkélkedhet azzal, hogy veretlen a tavaszi szezonban, melyet szeretnénk is megőrizni ezen a meccsen is. Komoly lehetőség előtt állunk, hiszen előzhetünk és egyre közelebb kerülhetünk a célunkhoz, a dobogóhoz. Magabiztosan, erőtől duzzadva várhatjuk tehát a hétvégét, jöjjön aminek jönnie kell 🙂

Sajnos a Monorierdő elleni hazai összecsapás május közepén elmarad,(kizárták Őket) így a nagykőrösi meccsünk után, majd 1 hónap hazai „szünet” következik.

Május 27.-én, az utolsó fordulóban a vasadi gárdával zárjuk a szezont, reméljük akkor is még ugyanilyen optimisták és sikeresek leszünk mint most!

 

Vasárnap 16:30-tól tehát várunk mindenkit a Sportparkba. Szurkoljuk ki együtt a győzelmet. Segítsétek a csapatot, hajszoljátok bele a srácokat a győzelembe. Veletek biztosan sikerülni fog!

 

https://www.facebook.com/events/418415065196766/

Hajrá Inárcs!