SIKERÜLT!!!!! Bronzérmes a felnőtt csapatunk!

Megcsináltuk! Ballagás 410

A télen még picit kilátástalannak tűnő helyzet ellenére, a felfrissített csapatunk megcsinálta. Nem volt egyszerű, hiszen tetemes ponthátrányból indultunk neki a tavaszi szezonnak, de az átigazolási szezonban a vezetőség és szakmai stáb „belehúzott”. Érkező játékosaink szinte kivétel nélkül gyorsan és ami fontosabb, hasznosan épültek be csapatunkba.

Sikerült egy veretlen tavaszt produkálnunk, melybe két döntetlen „rondított” csak bele a bajnok Pilis, és a Nagykőrös ellen. A pilisieknek ezúton is gratulálunk az aranyhoz!

Nekünk az utolsó fordulóig izgulnunk kellett, hiszen kevés volt, hogy hazai pályán nyerjünk, közben figyelnünk kellett az Abony-Albertirsa mérkőzésre is, ahol mindkét csapat a dobogóért, de inkább a 2. helyért küzdött. Az abonyi korrektség és a Fair Play itt is megmutatkozott, ami felől egy cseppnyi kétségünk sem volt. Nekik egy döntetlen is elég lett volna, de nyerni akartak és végül nyertek is! Gratulálunk nekik az ezüsthöz.

Ez a meccs és a mi győzelmünk pedig azt jelentette, hogy a szinte végig dobogós Albertirsa a 4. , a szintén éremesélyes Nagykőrös az 5., Kakucs pedig a 6. helyen végzett…

Mi pedig a 2005/2006-os szezon után ismét érmet szereztünk a felnőtt bajnokságban!

Gratulálunk a srácoknak, nagyon nagyot küzdöttek tavasszal, úgy gondoljuk ezzel a teljesítménnyel megérdemelték az érmet. Külön elismerés számunkra, hogy több helyen is a „szimpatikus” csapat jelzőt aggatják ránk, amire igyekszünk mérkőzésről mérkőzésre rászolgálni.

Köszönjük szurkolóinknak a biztatást és a bizalmat. Ballagás 292

Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy meghívjunk mindenkit az éremátadóra, melyre alkalmasabb időpontot nem is találhattunk volna, mint a Falunap.

2017.06.04.-én Vasárnap tehát a 11:00 kor kezdődő, Inárcs VSE – Rytro (Lengyel) barátságos labdarúgó mérkőzés előtt kerül sor az újabb ünneplésre. Tartsatok velünk, várunk mindenkit szeretettel!

Hajrá Inárcs!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.