Rangos díj került Inárcsra…

A frissen létrehozott, „Az év fiatal feltörekvő sportvezetője” címet érdemelte ki Egyesületünk elnöke, Varga Gábor.

Díjátadó 006

A díjat, Szlahó Csaba, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának Társadalmi Elnöke és Benkő Tamás, (PMLSZ Igazgató) adták át.

Varga Gábor:„Nagyon meglepett, ugyanakkor nagyon jó érzéssel töltött el, hogy a Szövetségben létre hoztak egy ilyen díjat, melyet első alkalommal, (másodmagammal) én vehettem át.

1 év munkája van ebben a díjban, hiszen szinte napra pontosan egy éve kerültem bele a vezetői székbe. Úgy gondolom, ez csak a kezdet. Rengeteg tervünk volt/van, melyekből már néhányat valóra váltottunk, de sok van még előttünk. Ha csak a számszerű eredményeket nézzük:

-az utánpótlásunk gyermek létszáma ~20%-al nőtt, annak ellenére, hogy különböző „érdekek” télen még 10% csökkenést tudtak okozni.

-Felnőtt csapatunk 11 év után újra dobogóra állhatott, egy veretlen tavaszi szezont követően.

Ballagás 410

-Létre tudtuk hozni szurkolói sálunkat, mely ilyen szinten meglehetősen ritka. Szurkolói termékcsoportunk a későbbiekben tovább fog bővülni, de az utóbbi hetek-hónapok történései arra figyelmeztettek, hogy csak a megvalósítás után tegyük közzé az ilyen jellegű híreinket.

-Nívós programokkal, egy nagyon színvonalas helyszínen megtartjuk az új időszak első nyári táborát, melyre már nem csak az egyesületi gyermekek jelentkeztek, hanem a környékbeli településekről is érkeznek hozzánk.

-Közösségi oldalunkat, (saját szintünkhöz képest) 1 év alatt csillagászati magasságokba emeltük és dinamikusan fejlődik tovább. Viszonyításképp: az NB3as Dabas Facebook oldala ~2200 Likeot jegyez, míg a mi oldalunk a Megye3 ban ~1200-at… Fontos szegmense ez a fejlődésünknek, melyet a továbbiakban is szeretnénk aktívan használni.

-A 2016/17 es TAO program keretében maximális sikert könyvelhetett el egyesületünk, hiszen az utolsó forintig sikerült megszerezni a támogatásokat és az önerőt, melyre korábban nem mertek volna fogadni. Ebből a programból teljesen megújult az egyesületünk utánpótlásának ruházata, felszerelései.

Összefoglalva: sikeres év áll mögöttünk, de ennél sokkal nagyobb terveink, céljaink vannak. Nincs tehát megállás, jónéhány tárgyalásunk, egyeztetésünk van folyamatban, melyeknek ha csak a fele realizálódik, már nagyon boldogok leszünk.

 

Végezetül: köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult munkájával ahhoz, hogy egy ilyen díj kerüljön rajtam keresztül Inárcsra. Teljesen egyértelmű, hogy ez nem csak az én érdemem. Játékosok, edzők, szülők, szurkolók, partnerek mind mind kellettek ahhoz, hogy egy ilyen díj büszke tulajdonosa lehetek.

Kellemes nyarat mindenkinek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.