Győzelem a „Fradi” elleni utolsó felkészülési meccsen…

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a felnőtt csapatunk.

 

Inárcs-FFC

 

Az ellenfelünk a BLASZ 1-től tavaly búcsúzó Ferencvárosi Futball Club volt.

Baráti meccs volt, hiszen a játékosok közt is voltak egymásnak ismerős arcok. Ellenfelünk kispadján pedig egy korább válogatott labdarúgó, a Ferencvárost, a Honvédot a Vasast és a Győrt is megjárt Takács Ákos ült.

A meccs végén volt időnk Ákossal is beszélgetni, aki elmondta, hogy neki nincs könnyű dolga, hiszen létszámhiánnyal küszködik. Keveset tudnak teljes létszámmal edzeni, és a szezonkezdés a nyakukon.

Ákos egyébként az ESMTK U19-es csapatának szakvezetője is lett az idei szezontól, ahol viszont a bőség zavarával küzd, hiszen a 20 fős kerettel azért már lehet érdemi munkát végezni.

 

És, hogy a meccsről is essék néhány szó: Jól kezdtünk, rögtön magunkhoz is vettük az irányítást, birtokoltuk a labdát, majd a 15. percben meg is szereztük a vezetést. utána picit feltámadt a Fradi, jöttek, próbálkoztak, de a védelmünk stabilan állt a lábán. Aztán egy erőszakos labdaszerzés után, fiatal próbajátékosunkat buktatták a 16-oson belül. A 11-est Hajdu Laci lövését védte a kapus, de a kipattanónál már nem hibázott.

Nagy Józsi a szünetig még egyszer beköszönt, kialakítva a 3-0 eredményt.

 

A szünetben mindkét csapatnál rendezték a sorokat, nálunk jöttek a cserék, így felfrissülve bontogathattuk a zöld-fehérek védelmét.

Urbán Gabi vezérletével ezt nagy sikerrel végezték is a srácok, hiszen a mérkőzés végére 8-1 es győzelmet ünnepelhettünk.

Visszatért a nyaralásából Márkus Krisztián és Huszár Zsombi is, akik a második félidőben hoztak komoly lendületet a szélekre.

A keretünk úgy fest kialakult, a két „próbajátékosunkat” kell már csak megszereznünk és bátran vághatunk neki a szezonnak.

 

Következő megmérettetésünk 2017.08.09.-én következik, amikor a Magyar Kupa 2. fordulójában a Megye 1-es Tököl csapatát fogadjuk Inárcson.

 

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetitek a Facebook oldalunkon.

 

Inárcs VSE

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.