Magyar Kupa, 2. forduló, Inárcs VSE- Tököl VSE 2:3 (2:2)

Többet, jobbat nem tudunk írni, mint ami a Facebook oldalunkon megjelent, látogassatok el oda, és nézzétek meg a képeket! Kellemes böngészést.

DSC_9351

https://www.facebook.com/pg/inarcsvse/photos/?tab=album&album_id=1981714468739736

 

A játék képe, a küzdeni tudás, de úgy általában a mérkőzésen nyújtott teljesítmény elismerésre méltó. A tökölieknek gratulálunk, sok sikert nekik a bajnokságban és a kupában egyaránt!

Megizzadtak, és csakúgy mint az első fordulóban a Százhalombatta ellen, az utolsó percekben lőtték a győztes gólt! Benne volt a meglepetés, de sajnos nem így alakult! Minden, amit tegnap láttunk, az nagyon jó alapot jelent az előttünk álló szezonra.

Ezt a formát és hozzáállást kell átmenteni a bajnokságra és a Pest Megyei Kupára is, akkor valóban szép sikerek előtt állhatunk.

 

 

Játékosaink eltüntették a két osztálynyi különbséget és nem ijedtek meg ellenfelüktől. Hiába kaptunk egy rossz passz után már az első percben gólt, nem roppant össze a csapat, ami szintén óriási eredmény.

Kétszer vezettek a vendégek, mindkétszer felálltunk, és gyönyörű gólokkal egyenlítettünk. Van hiányérzetünk egy két téves ítélet miatt, de mindentől függetlenül, a srácok nagyot játszottak.DSC_8661

Egyöntetű vélemény volt hazai és vendég oldalról is, hogy egy igazán jó, és az utolsó percig élvezetes, izgalmas meccset játszottak a felek.

 

Hajrá Inárcs!