Szomszédvári rangadó, fölényes győzelemmel teljesítve!

Ahogy azt a mögöttünk hagyott másfél évben megszokhattuk, felnőtt csapatunk győzelemmel abszolválta a Kakucs elleni rangadót.

DSC_8340

S bár a mieink a 2., a kakucsiak pedig a 9. helyről várták az összecsapást, ez az a rangadó, amelyiknél nem számít a tabella.

A Megye3 „Fradi-Újpest” párosítást ismét mi nyertük, életben tartva a reményt a második hely megszerzéséhez.

Csakúgy mint legutóbb idegenben, úgy ezúttal is, fiatal csatárunk, Nagy József góljával szereztünk vezetést. 20 éves támadónk mondhatni kakucsi specialista lett már, rendre nagyon sok gondot okoz az aktuális védőinek, szinte lehetetlen feladat elé állítva őket.

DSC_8272

Összességében elmondható, hogy a srácok magabiztos játékkal, megérdemelten zsebelték be a 3 pontot. A vendégeknek is meg voltak a helyzeteik, de vagy a támadók hibáztak, vagy rutinos kapusunk hárított nagyszerűen.

Robogunk tehát tovább, hiszen célunk, hogy idén is dobogóra állhassunk, lehetőleg egyel magasabbra mint tavaly.

Szombaton a nagykőrösiek otthonában lesz lehetőségünk tovább gyűjtögetni a pontokat, és magabiztosabbá tenni a 2. helyet.

A ‘kőrösiek 1 ponttal állnak mögöttünk, mondhatni létszükséglet a pont, vagy pontok megszerzése.

Nagy sorozatban vannak a srácok, hiszen idegenben az Albertirsa, hazai pályán a Kakucs gárdáját győzték le, hétvégén az előbb említett Nagykőrös következik, majd Május 6.-án Inárcs-Dabas rangadó következik.

Utána lehet picit szusszanni, és a papíron gyengébb ellenfelek ellen tovább növelni a pontjaink számát.

 

Aki teheti, kísérje el a csapatot, szurkoljuk ki együtt a győzelmeket!

 

Hajrá Inárcs!