Egyesületünk

Az Inárcs VSE életében, 2016 júliusától új időszámítás kezdődött, hiszen az előző Elnökség, saját bevallása szerint, nem tudott már megújulni, így elkezdődtek az egyeztetések egy esetleges elnökváltással kapcsolatban.
Viszonylag gyors tárgyalássorozat eredményeképpen, lemondott az elnöki pozíciójáról Riesz Péter és érkezett Varga Gábor, vele együtt pedig 3 hónap alatt új „stáb” is!
November elejére eljutottunk odáig, hogy Egyesületünk szinte minden stratégiai ponton meg tudott újulni és teljes erővel a jövőre koncentrálni!
Fontos lépés volt ez, hiszen innentől érezhető igazán, hogy egy irányba megy az a bizonyos szekér.
Minden korosztálynál új felkészítő edzők foglalkoznak a gyerekekkel, ami az eddigiek alapján nagyon jó döntésnek tűnik!
Jelenleg még csak 1 szakosztállyal rendelkezünk, ez nem más mint a Labdarúgás.

A jövőben, tervezzük, hogy további szakosztályokat indítsunk, mellyel tovább tudjuk bővíteni egyesületünk családias közösségét.

Szervezeti felépítésünk:
Elnök: Varga Gábor
img_7547

Labdarúgó Szakosztály Vezetője: Somodi Krisztián

Elnökségi Tagok: Dr. Gál Imre, Hinora Ferenc

Felügyelő Bizottság Elnöke: Somodi Krisztián

„Otthonunk”:

Pest megye egyik ékszerdoboza a mi kis pályánk ahol hétről hétre rendezzük hazai meccseinket. Létesítményünk tulajdonosa az inárcsi Önkormányzat.

Ősfás, csodálatos környezet övezi a pályát, ahova valóban élmény kilátogatni!
Az épületen belül, Hazai, Vendég és Bírói öltözők, férfi-női és mozgássérült wc található!

Center pályánk rendelkezik -nem hitelesített- villanyvilágítással.

A pályázati lehetőségeket kihasználva fantasztikus ütemben tudtunk fejlődni, melynek eredményeképpen kis műfüves pályát építettünk,  a center pálya mellett pedig 100 fős lelátó várja a szurkolókat.

A logisztikai lehetőségeink bővültek, hiszen szintén a TAO programnak köszönhetően 9 fős kisbuszt vásárolhattunk. A pályánk karbantartását is vadonatúj géppel és eszközökkel tudjuk elvégezni, de ezen a területen is szeretnénk még fejlődni.

További információkért, aktualitásokért kövesse Facebook oldalunkat vagy látogasson el Ön is személyesen egy mérkőzésünkre.